Serniki Dyniowe Batoniki
Serniki dyniowe wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz substytut jajka, mąkę, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serniki Dyniowe Batoniki, Serniki Dyniowe Batoniki, oraz Serniki Dyniowe Batoniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj mąkę na patelnię; gotować 5 minut lub do jasnobrązowego, często mieszając.
Mąkę przełożyć do miski; całkowicie ostudzić.
Połącz schłodzoną mąkę, 1/2 szklanki brązowego cukru i sól w robocie kuchennym; Puls 5 razy lub aż do połączenia.
Dodaj schłodzone masło; pulsuj, aż mieszanina będzie przypominać drobny posiłek. Naciśnij 1 filiżankę mieszanki mąki równomiernie na dno naczynia do pieczenia 13 x 9 cali pokryte sprayem do gotowania; rezerwy pozostałą mieszaninę mąki.
Piec w 350 przez 10 minut lub aż skorupa jest lekko rumiane.
Aby przygotować nadzienie, rozłóż dynię w równej warstwie na kilku warstwach ręczników papierowych; przykryj dodatkowymi ręcznikami papierowymi.
Połącz cukier granulowany, 1/2 szklanki ciemnobrązowego cukru i sery śmietankowe w misce. Beat z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 2 minut lub do gładkiej. Zeskrobać dynię do miski za pomocą gumowej szpatułki.
Dodaj substytut jajka, cynamon, wanilia, ziele angielskie i jajko; ubić, aż będzie gładkie. Zeskrobać ciasto na pieczoną skórkę.
W małej misce wymieszać mieszankę mąki i orzechów pekan; posypać 2 łyżeczkami wody. Wyciśnij garści polewy, aby uformować duże kawałki. Kruszyć nad nadzieniem.
Piec w temperaturze 350 przez 40 minut lub do momentu, aż nadzienie zostanie mocno osadzone.
Zdjąć z ognia; schłodzić w patelni na stojaku z drutu do temperatury pokojowej.
Podawać w temperaturze pokojowej.