Medaillony wieprzowe z glazurowaną cebulą
Medaillony wieprzowe z glazurowaną cebulą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 178 kalorii, 24g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ocet balsamiczny, cebulę, polędwicę wieprzową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 53%. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe ze szkliwioną cebulą, Kotlet schabowy Polany malinami z marynowaną cebulą, oraz Grillowane kotlety wieprzowe w stylu koreańskim z czerwoną cebulą i Baby Bok Choy.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wieprzowiny.
Pokroić wieprzowinę w plastry o grubości 1 cala.
Umieść plasterki między dwoma arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 1/2 cala, używając młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Posypać tymiankiem, solą i pieprzem.
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Dodać wieprzowinę; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Wyjąć z patelni i ogrzać.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu; dodać cebulę. Gotować 8 do 10 minut lub aż cebula będzie miękka, często mieszając.
Dodać ocet i miód; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę lub aż cebula zostanie zeszklona. Łyżka cebuli na wieprzowinie.