Medaillony wieprzowe z glazurowaną cebulą

Medaillony wieprzowe z glazurowaną cebulą
Medaillony wieprzowe z glazurowaną cebulą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 178 kalorii, 24g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ocet balsamiczny, cebulę, polędwicę wieprzową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 53%. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe ze szkliwioną cebulą, Kotlet schabowy Polany malinami z marynowaną cebulą, oraz Grillowane kotlety wieprzowe w stylu koreańskim z czerwoną cebulą i Baby Bok Choy.

Instrukcje

1
Trim tłuszczu z wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
2
Pokroić wieprzowinę w plastry o grubości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
3
Umieść plasterki między dwoma arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 1/2 cala, używając młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
4
Posypać tymiankiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
TymianekTymianek
SólSól
5
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać wieprzowinę; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
7
Wyjąć z patelni i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu; dodać cebulę. Gotować 8 do 10 minut lub aż cebula będzie miękka, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać ocet i miód; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę lub aż cebula zostanie zeszklona. Łyżka cebuli na wieprzowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
MiódMiód
CebulaCebula
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn