Sernik Żurawinowy

Sernik Żurawinowy
Jeśli 1,02 zł za porcję spada twój budżet, Sernik żurawinowy może być spektakularny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Mieszanka ekstraktu waniliowego, serek śmietankowy, białka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sernik Żurawinowy, Sernik Żurawinowy, oraz Sernik Żurawinowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Owiń Na zewnątrz i na dole 9-calowej patelni sprężynowej szczelnie podwójną warstwą wytrzymałej folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Umieścić krakersy w robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Skropić olejem; pulsować aż do połączenia. Wciśnij mieszaninę do dna i 1/2 cala w górę boków przygotowanej patelni pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w temperaturze 375 przez 8 minut; ostudzić na stelażu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
W rondlu umieść żurawinę, cukier, Likier i wodę; zagotuj. Gotować 8 minut lub aż żurawina pop i mieszaniny jest syropy. Fajne 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
LikierLikier
CukierCukier
WodaWoda
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Umieścić mieszaninę w robocie kuchennym; proces 1 minutę lub do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
9
Połączyć 1 szklanka cukru i serów w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka. Ubić w jogurcie, wanilii i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JogurtJogurt
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Dodać całe jajka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
11
2 białka umieścić w średniej misce; ubijać mikserem z dużą prędkością do uzyskania miękkich szczytów za pomocą czystych, suchych ubijaków. Złóż ubitych białek do masy serowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Wlać nadzienie na skórkę. Łyżka mieszanki żurawinowej nad nadzieniem; obracać razem za pomocą końcówki noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
13
Umieść patelnię springform w metalowej patelni do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
14
Dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Piec w 325 przez 50 minut lub aż środek sernika ledwo porusza się po dotknięciu patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
16
Wyłącz piekarnik. Sernik schłodzić w zamkniętym piekarniku 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Sernik wyjąć z piekarnika. Poprowadź nóż Na Zewnątrz. Schłodzić na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn