Sernik Żurawinowy
Jeśli 1,02 zł za porcję spada twój budżet, Sernik żurawinowy może być spektakularny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Mieszanka ekstraktu waniliowego, serek śmietankowy, białka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sernik Żurawinowy, Sernik Żurawinowy, oraz Sernik Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Owiń Na zewnątrz i na dole 9-calowej patelni sprężynowej szczelnie podwójną warstwą wytrzymałej folii.
Umieścić krakersy w robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone.
Skropić olejem; pulsować aż do połączenia. Wciśnij mieszaninę do dna i 1/2 cala w górę boków przygotowanej patelni pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 8 minut; ostudzić na stelażu.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
W rondlu umieść żurawinę, cukier, Likier i wodę; zagotuj. Gotować 8 minut lub aż żurawina pop i mieszaniny jest syropy. Fajne 20 minut.
Umieścić mieszaninę w robocie kuchennym; proces 1 minutę lub do gładkiej.
Połączyć 1 szklanka cukru i serów w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka. Ubić w jogurcie, wanilii i soli.
Dodać całe jajka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
2 białka umieścić w średniej misce; ubijać mikserem z dużą prędkością do uzyskania miękkich szczytów za pomocą czystych, suchych ubijaków. Złóż ubitych białek do masy serowej.
Wlać nadzienie na skórkę. Łyżka mieszanki żurawinowej nad nadzieniem; obracać razem za pomocą końcówki noża.
Umieść patelnię springform w metalowej patelni do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 2 cali.
Piec w 325 przez 50 minut lub aż środek sernika ledwo porusza się po dotknięciu patelni.
Wyłącz piekarnik. Sernik schłodzić w zamkniętym piekarniku 30 minut.
Sernik wyjąć z piekarnika. Poprowadź nóż Na Zewnątrz. Schłodzić na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić 8 godzin.