Jeśli 1,02 zł za porcję spada twój budżet, Sernik żurawinowy może być spektakularny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Mieszanka ekstraktu waniliowego, serek śmietankowy, białka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sernik Żurawinowy, Sernik Żurawinowy, oraz Sernik Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Owiń Na zewnątrz i na dole 9-calowej patelni sprężynowej szczelnie podwójną warstwą wytrzymałej folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Folia Aluminiowa
3
Umieścić krakersy w robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
4
Skropić olejem; pulsować aż do połączenia. Wciśnij mieszaninę do dna i 1/2 cala w górę boków przygotowanej patelni pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Piec w temperaturze 375 przez 8 minut; ostudzić na stelażu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
W rondlu umieść żurawinę, cukier, Likier i wodę; zagotuj. Gotować 8 minut lub aż żurawina pop i mieszaniny jest syropy. Fajne 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Likier
Cukier
Woda
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
8
Umieścić mieszaninę w robocie kuchennym; proces 1 minutę lub do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
9
Połączyć 1 szklanka cukru i serów w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka. Ubić w jogurcie, wanilii i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Jogurt
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Dodać całe jajka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
11
2 białka umieścić w średniej misce; ubijać mikserem z dużą prędkością do uzyskania miękkich szczytów za pomocą czystych, suchych ubijaków. Złóż ubitych białek do masy serowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Białka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Wlać nadzienie na skórkę. Łyżka mieszanki żurawinowej nad nadzieniem; obracać razem za pomocą końcówki noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
13
Umieść patelnię springform w metalowej patelni do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Patelnia Do Pieczenia
14
Dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
15
Piec w 325 przez 50 minut lub aż środek sernika ledwo porusza się po dotknięciu patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
16
Wyłącz piekarnik. Sernik schłodzić w zamkniętym piekarniku 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
17
Sernik wyjąć z piekarnika. Poprowadź nóż Na Zewnątrz. Schłodzić na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić 8 godzin.