Sernik Śmietanowo-Rumowy Z Rodzynkami

Sernik Śmietanowo-Rumowy Z Rodzynkami
Jeśli 1,36 zł za porcję spada twój budżet, Sernik z kwaśną śmietaną i rumem z rodzynkami może być ogromnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 520 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, śmietanę, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placek Z Kwaśną Śmietaną I Rodzynkami, Placek Z Rodzynkami Z Kwaśną Śmietaną, oraz Placek Z Rodzynkami Z Kwaśną Śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 9-calowy springform patelni z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać składniki skórki. Naciśnij w dolnej części patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec 10 minut. Fajne 10 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W rondlu, przynieść rodzynki i 1/3 szklanki rumu na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Wyjąć z ognia; odstawić na 20 minut.
6
Drenaż. W dużej misce ubić serek śmietankowy i cukier granulowany mikserem na średnim poziomie, aż będzie lekki i puszysty. Ubić w jajkach i śmietanie do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Wlać jedną trzecią ciasta na skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
8
Posypać połowę rodzynek. Powtarzam. Top z pozostałym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
9
Piec 1 godzinę 15 minut lub aż krawędzie są ustawione 2 cale od krawędzi patelni, ale centrum nadal lekko jiggles. Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi 4 cale. Pozostawić w piekarniku 30 minut. Uruchom małą metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
10
Usuń stronę patelni. Śmietanę ubijać mikserem na wysoki poziom aż do uzyskania sztywnych szczytów. Złóż 1/2 szklanki kwaśnej śmietany i 1 łyżkę rumu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PatelniaPatelnia
11
Posmaruj sernikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn