Sernik Z Masłem Orzechowym Mrożony
Mrożony Sernik z masłem orzechowym wymaga ok. 4 godziny i 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 647 kalorii, 13g białka, oraz 44g tłuszczu. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok z cytryny, mleko skondensowane, czekoladowy SOS krówkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Spróbuj No Bake Frozen Peanut Butter Cheesecake {nutter butter crust}, Sernik Z Masłem Orzechowym Mrożony, oraz Sernik mrożony z bananem i masłem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni z ciężkim sosem na małym ogniu roztopić masło i chipsy czekoladowe.
Wyjąć z ognia i delikatnie wymieszać płatki ryżowe, aż będą pokryte. Naciśnij na dole i po bokach 9-calowej płyty pie. Chill 30 minutes.
W dużej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie puszysty. Stopniowo ubijaj w skondensowanym mleku i maśle orzechowym, aż będzie gładka. Wymieszać z sokiem z cytryny i wanilią. Złóż bitą śmietanę.
Wlać do przygotowanej Skórki.
Skropić polewą czekoladową na cieście i zamrozić na 4 godziny lub do jędrności. Przechowywać w zamrażarce, aż będzie gotowa do podania, i zwrócić resztki do zamrażarki, jak również.