Sernik z masłem orzechowym i galaretką
Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Jeśli 83 grosze za porcję spada w budżecie, masło orzechowe i sernik galaretki może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka mleka, serek philadelphia, mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sernik z masłem orzechowym i galaretką (cukrzycowy), Peanut Butter & Jelly Swirl Cheesecake Bars, oraz Kanapki z sernikiem z masłem orzechowym i galaretką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°, jeśli używasz srebrnej 9-calowej patelni springform (lub do325, jeśli używasz ciemnej nonstick 9-calowej patelni springform).
Wymieszaj okruchy Grahama, 3 łyżki. cukru i masła; wcisnąć mocno na dno patelni.
Piec 10 minut. Całkowicie fajne.
Beat ser śmietankowy, Pozostałe 1 szklanka cukru, masło orzechowe i mąka w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajka, po jednym na raz, mieszając na małej prędkości po każdym dodaniu, aż do wymieszania.
Dodać mleko; dobrze wymieszać.
Piec 55 minut lub aż środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż lub metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem krawędzi patelni. Galaretkę wymieszać, aż będzie gładka; rozprowadzić na serniku. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub przez noc. Resztki sernika przechowywać w lodówce.