Sernik z Mango z syropem Bazyliowo-cytrynowym wymaga z grubsza 10 godzin i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 743 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mleko ser ricotta, masło, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 22%. Spróbuj Sernik Lody Z Syropem Z Mango, Ciasta cytrynowe z bazylią syrop cytrynowy, oraz Bajeczne hamburgery z jaglaną bazylią cytrynową z salsą Mango dla podobnych receptur.
Przenieś ciasto do regału chłodzącego, aby ostygło przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
13
Umieścić w lodówce i ostudzić całkowicie, co najmniej 8 godzin i do 2 dni.
1
W małym rondlu umieść cukier, wodę i sok z cytryny. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu i gotować, aż cukier się rozpuści. Schłodzić syrop całkowicie. W maszynce połączyć bazylii i schłodzony syrop. Pulsuj, aż zioła zostaną drobno posiekane. Odcedzić mieszaninę przez sito o drobnych oczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania