Sernik Z Kwaśną Śmietaną
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.25 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 468 kalorii, 7G białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Slow Cooker piwo mostek kanapki z chrzanem kwaśną śmietaną, Wolnowarowy mostek wołowy Peklowany z chrzanową śmietaną, oraz Slow-Cooker śmietana i cebula zapiekane ziemniaki z szynką.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj okruchy krakersów z roztopionym masłem, cynamonem, 1 łyżką cukru i szczyptą soli. Naciśnij okruchy na dole i 1 cal w górę strony 6-calowy springform pan, który jest 3 cale głębokości.
W mikserze stojącym wyposażonym w łopatkę połącz serek śmietankowy z mąką, pozostałymi 2/3 szklanki cukru i 1/4 łyżeczki soli. Beat ze średnią prędkością do gładkiej, o 2 protokół. Zeskrobać po stronie miski i dodać jajka i ekstrakt migdałowy. Beat ze średnią prędkością aż do wymieszania.
Dodać śmietanę i ubić na gładką masę.
Wlać ciasto do formy sprężynowej.
Napełnij 6-do 7-quart okrągłe lub owalne powolne kuchenka z 1/2 cala wody i umieść stojak w dnie. Ustaw sernik na półce. Przykryj wolną kuchenkę potrójną warstwą ręczników papierowych i pokrywką. Obróć kuchenkę na wysoką i gotuj przez 2 godziny bez zaglądania. Wyłączyć ogień i odstawić, aż powolna kuchenka ostygnie, 1 godzinę.
Zdjąć pokrywkę i papierowe ręczniki i przenieść sernik do stelaża do ostygnięcia do temperatury pokojowej, około 1 godziny. Przykryć sernik folią i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 4 godziny.
Podgrzać ostry, cienki nóż pod gorącą wodą; wysuszyć nóż. Ostrożnie przeciągnij nóż wokół krawędzi sernika. Zwolnij sprężynę i wyjmij sernik z formy.
Pokroić w kliny i podawać.