Sernik Z Głęboką Ciemną Czekoladą

Sernik Z Głęboką Ciemną Czekoladą
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 650 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.23 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz scharffen berger kakao słodko-gorzka czekolada, jajka, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tort Z Głęboką Ciemną Czekoladą, Głębokie, Czekoladowe Brownies, oraz Tort Z Głęboką Ciemną Czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło o średnicy 9 cali ze sprężynową patelnią o wysokości 3 cali. Blend ciasteczka w procesorze do drobno zmielone; blend w cukrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać roztopione masło i proces aż dobrze wymieszane. Nacisnąć okruszki równomiernie na dno (nie boki) przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec tylko do zestawu, o 5 protokół. Schłodzić podczas przygotowywania nadzienia. Utrzymuj temperaturę pieca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Wymieszać posiekaną czekoladę w metalowej misce ustawionej na rondlu gotującej się wody, aż stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wyjąć miskę z wody; ostudzić czekoladę, aż będzie letnia, ale nadal wylewana. Serek śmietankowy, cukier i proszek kakaowy wymieszać w procesorze, aż będzie gładki. Zmiksować w jajkach 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać w letniej czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
4
Wlać nadzienie na skorupę; gładki wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Piec, aż środek jest po prostu ustawić i po prostu wydaje się suche, o 1 godzinę. Fajne 5 minut. Uruchom nóż wokół boków ciasta poluzować. Wyluzuj przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
1
Wymieszać śmietanę, 6 uncji czekolady i cukru w dużym rondlu Średni na małym ogniu, aż będzie gładka. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać środek sernika, rozprzestrzeniając się w granicach 1/2 cala krawędzi i wypełniając wszelkie pęknięcia. Schłodzić, aż polewa jest ustawiona, około 1 godziny. Do ahead: może być wykonany 3 dni wcześniej. Przykryć folią i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Zwolnij boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Sernik przełożyć na półmisek. Top z czekoladowymi loczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
5
Odstawić na 2 godziny w temperaturze pokojowej przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn