Sernik Z Dynią

Sernik Z Dynią
Sernik z dynią wymaga około 5 godzin i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1223 kalorii, 15g białka, oraz 68 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz vanillan ekstrakt, jaja, puree z dyni, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sernik Z Dynią, Sernik Z Dynią, oraz Ciasto pięciowarstwowe-czekoladowe, dyniowe i sernikowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, połączyć ser śmietankowy, cukier i wanilia. Z mikserem elektrycznym, bij na średniej prędkości, aż będzie gładka. Mieszamy w jajkach. Rezerwa 1 szklanka mieszanki twarogu i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pozostałą mieszaninę wlać do skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
4
Do zastrzeżonej mieszanki twarożku wymieszaj puree z dyni, cynamon, goździki i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
5
Wlać na wierzch gładkiego wypełnienia w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut, lub do momentu, aż środek ciasta jest prawie ustawiony. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn