Sernik Z Dynią
Sernik z dynią wymaga około 5 godzin i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1223 kalorii, 15g białka, oraz 68 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz vanillan ekstrakt, jaja, puree z dyni, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sernik Z Dynią, Sernik Z Dynią, oraz Ciasto pięciowarstwowe-czekoladowe, dyniowe i sernikowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C.)
W dużej misce, połączyć ser śmietankowy, cukier i wanilia. Z mikserem elektrycznym, bij na średniej prędkości, aż będzie gładka. Mieszamy w jajkach. Rezerwa 1 szklanka mieszanki twarogu i odstawić.
Pozostałą mieszaninę wlać do skorupy ciasta.
Do zastrzeżonej mieszanki twarożku wymieszaj puree z dyni, cynamon, goździki i gałkę muszkatołową.
Wlać na wierzch gładkiego wypełnienia w skorupie.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut, lub do momentu, aż środek ciasta jest prawie ustawiony. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc.