Czapki Portobello nadziewane szpinakiem i serem
Caps Portobello nadziewane szpinakiem i serem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 27g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 4,28 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz ser ricotta, częściowo odtłuszczoną mozzarellę, sos pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Caps Portobello Nadziewane Pomidorami I Oliwkami, Szpinak i Karczoch nadziewane grzybami, oraz Szpinakowo-Serowe Grzybki.
Instrukcje
Łyżką usunąć brązowe skrzela z spodu grzybów; wyrzucić skrzela.
Umieść grzyby, boki łodygi do góry, na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Posypać 1/8 łyżeczki soli.
Piec w temperaturze 400 przez 5 minut.
Podczas pieczenia grzybów, połączyć ricottę, czosnek w proszku, czarny pieprz, a pozostałe 1/8 łyżeczki soli w średniej misce, dobrze mieszając. Delikatnie wymieszać ze szpinakiem i papryką. Podzielić mieszaninę równomiernie między czapki grzybowe. Wierzch równomiernie polać sosem pomidorowym i serem.
Posypać równomiernie oregano.
Piec w temperaturze 400 przez 8 minut. Zwiększyć temperaturę pieca do pieczenia. Broil 1 1/2 minut lub do rozpuszczenia sera.