Sernik Z Dynią Żurawinową
Sernik z dynią żurawinową wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz brązowy cukier, cukier puder, puree z dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, Sernik żurawinowy ze skórką Gingersnap i żurawiną, oraz Ciasteczka z dyni i przyprawy z dyni serniki Brownies.
Instrukcje
Połącz okruchy gingersnap i masło lub margarynę w średniej misce do mieszania.
Umieścić mieszaninę w 10-calowej patelni sprężynowej. Naciśnij okruchy równomiernie na dole i 2-cale po bokach patelni; odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić ser śmietankowy, cukry, mąkę i przyprawy pumpkin pie w dużej misce do mieszania, aż będzie gładka.
Dodać jajka i dynię; dobrze wymieszać.
Umieść patelnię na blasze z ciastkami i piecz przez 1 godzinę. Wyłączyć piekarnik i pozostawić sernik w piekarniku 1 godzinę dłużej.
Wyjąć z piekarnika; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin.
Ostrożnie usuń boki patelni z sernika. Top z sosem żurawinowym. Składniki na 12 porcji.