Sernik Z Cydrem Przyprawionym
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz koncentrat soku jabłkowego, masło, skrobia kukurydziana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Gofry z dyni na noc w / Tostowane masło orzechowe, Syrop z cydru + przyprawione jabłka, Niesławny sernik lub cynamonowo-jabłkowy Sernik, oraz Gorący cydr dla dwojga.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. W średniej misce, połączyć okruchy cookie, graham cracker okruchy i 1/4 szklanki cukru; dobrze wymieszać. Wymieszać z masłem. Rezerwa 2 łyżki mieszanki okruchów do dekoracji. Naciśnij pozostałą mieszaninę okruchów na dnie i 2 cale w górę boków nieoczyszczonej 9-calowej patelni sprężynowej.
Piec w temperaturze 177°. przez 10 minut. Fajne 10 minut. Owiń Na Zewnątrz patelni, na dole i po bokach folią o dużej wytrzymałości.
Tymczasem, w małym rondlu, doprowadzić koncentrat soku jabłkowego i grzanie przypraw do wrzenia na średnim ogniu. Gotować 10 minut.
Umieść suszone jabłka w średniej misce. Przecedzić mieszankę soku jabłkowego na jabłka; wyrzucić przyprawy. Cool 15 minut lub do letniej, mieszając od czasu do czasu.
Beat serek w dużej misce na średniej prędkości, aż kremowy. Ubić w 3/4 szklanki cukru i skrobi kukurydzianej, aż będzie gładka. Zmniejsz prędkość do niskiej; beat w jaja po jednym na raz, ubijając tylko do połączenia i skrobanie w dół boki miski po każdym dodaniu. Ubić w letniej mieszance jabłkowej.
Wlać do patelni wyłożonej skórką.
Piec w temperaturze 177°. przez 50 do 55 minut lub do momentu, gdy boki sernika są ustawione i nadmuchane, góra jest złotobrązowa, a środek nadal lekko przesuwa się po naciśnięciu patelni.
Tymczasem, w małej misce, połączyć składniki polewa; dobrze wymieszać.
Sernik wyjąć z piekarnika. Delikatnie rozprowadzić śmietanę na serniku. Wróć do piekarnika; piec dodatkowe 5 minut. Środek nadal będzie poruszać się lekko po naciśnięciu pan. Wyłączyć piekarnik; odstawić sernik do piekarnika z lekko uchylonymi drzwiami na 10 minut.
Sernik wyjąć z piekarnika. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 1 godzinę.
Posypać 2 łyżki mieszanki okruchów na wierzchu sernika. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny lub na noc przed podaniem.
Aby służyć, usunąć boki patelni.