Sernik Z Chipsami Miętowymi
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 432 kalorie, 7G białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jeśli masz ekstrakt z mięty pieprzowej, ciężką śmietanę do ubijania, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Z Chipsami Miętowymi, Sernik Miętowy, oraz Sernik Miętowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć okruchy cookie i masło. Naciśnij na dole i 1 w. po bokach natłuszczonego 9-calowego. springform pan.
W dużej misce, ubić serek, cukier i skrobia kukurydziana, aż będzie gładka.
Dodaj jajka i żółtko; ubijaj na małej prędkości, aż się połączą. W razie potrzeby wymieszać krem, ekstrakty i barwniki spożywcze. Złożyć w czekoladowe chipsy.
Umieść patelnię na blasze do pieczenia
Piec w temperaturze 325° przez 50-60 minut lub aż środek jest prawie ustawiony. Schłodzić na stojaku z drutu przez 10 minut. Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić o 1 godzinę dłużej. Przechowywać w lodówce przez noc. Przechowywać w lodówce resztki.