Sernik Z Białej Czekolady Nadziewany Key Lime Bundt Cake
Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 96 centów za porcję. Ten przepis z Cookie Madness ma 71 fanów. Jeśli masz vanillan extract, jajka, pillsbury ' s new key lime Cake mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Sernik Nadziewane Ciasto Czekoladowe Bundt, Ciasto z białą czekoladą i limonką, oraz Moja pasja do pieczenia i migdałowe ciasto czekoladowe Nadziewane batonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Spryskaj patelnię o regularnym rozmiarze za pomocą sprayu do pieczenia.Przygotować nadzienie. Roztopić białe wióry w górnej części podwójnego kotła lub w bezpiecznej dla mikrofalówki misce przy użyciu 50% mocy i mieszając co 30 sekund. W międzyczasie, w średniej wielkości misce do mieszania, ubić serek, cukier i wanilię mikserem elektrycznym, aż będzie gładka. Beat w roztopione białe żetony. Zestaw aside.In duża miska do mieszania, połączyć składniki mix ciasto. Używając miksera elektrycznego, ubijaj przez 2 minuty, aż będzie gładka.
Wlać około 1/2 ciasta do patelni Bundt. Łyżka mieszaniny białej czekolady w pierścieniu na środku ciasta, uważając, aby nie dotknąć boków.
Rozłóż pozostałe ciasto na białym cieście.
Piec ciasto przez 45 do 55 minut lub aż tester włożony wyjdzie czysty.
Ostudzić na patelni przez 10 minut, a następnie ostrożnie odwrócić od patelni.
Niech ostygnie całkowicie.Łyżka lukru limonkowego do wytrzymałej torby na zamek błyskawiczny. Odciąć koniec torebki i wycisnąć wisienkę na torcie.Składniki na 24 porcje