Sernik Z Białej Czekolady I Malin
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten przepis służy 9. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać konfitury maliny, jajka, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 23 minuty. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik z białej czekolady malinowy, Malinowy Sernik Z Białą Czekoladą, oraz Malinowy Sernik Z Białej Czekolady.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Linia 8-lub 9-calowa patelnia kwadratowa z folią aluminiową Reynolds Wrap, z końcami folii rozciągającymi się po bokach.
Wymieszaj okruchy ciastek i masło; naciśnij na dno patelni. Melt 2 oz. czekolada zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Beat twarożek, cukier i wanilia w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać roztopioną czekoladę; dobrze wymieszać.
Dodać jajka, 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania.
Piec 25 do 28 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Fajne 5 min.; spread z konfitury. Roztopić pozostałą czekoladę; skropić sernikiem. Fajny sernik całkowicie. Przechowywać w lodówce 4 godziny.