Sernik Wiśniowy Parfaits
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ekstraktu migdałowego, wiśni maraschino, bitej polewy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Bezglutenowy Sernik Wiśniowy Bing Parfaits, Cherry Cream Parfaits, oraz Jogurt Wiśniowy Parfaits.
Instrukcje
Połączyć budyń wymieszać i mleka w dużej misce; beat z mikserem na niskiej prędkości 2 minut lub aż gruby.
Dodaj serek; beat 1 minutę lub do gładkiej.
Połącz nadzienie ciasto i ekstrakt migdałowy w małej misce.
Łyżka 1 łyżka okruchów cookie do każdego z 4 (6-uncji) kieliszków na łodygach. Na wierzchu 3 łyżki masy budyniowej i 1/4 szklanki nadzienia z ciasta. Powtórz procedurę jeden raz. Dollop 1 łyżka ubitej polewy na każdym parfait. Dopełnij każdy deser wiśnią.
Podawać natychmiast lub schłodzić, aż będzie gotowy do podania.