Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ekstraktu migdałowego, wiśni maraschino, bitej polewy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Bezglutenowy Sernik Wiśniowy Bing Parfaits, Cherry Cream Parfaits, oraz Jogurt Wiśniowy Parfaits.
Instrukcje
1
Połączyć budyń wymieszać i mleka w dużej misce; beat z mikserem na niskiej prędkości 2 minut lub aż gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj serek; beat 1 minutę lub do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
3
Połącz nadzienie ciasto i ekstrakt migdałowy w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Łyżka 1 łyżka okruchów cookie do każdego z 4 (6-uncji) kieliszków na łodygach. Na wierzchu 3 łyżki masy budyniowej i 1/4 szklanki nadzienia z ciasta. Powtórz procedurę jeden raz. Dollop 1 łyżka ubitej polewy na każdym parfait. Dopełnij każdy deser wiśnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
5
Podawać natychmiast lub schłodzić, aż będzie gotowy do podania.