Sernik waniliowo-fasolowy z polewą z guawy i sałatką z mango i limonki

Sernik waniliowo-fasolowy z polewą z guawy i sałatką z mango i limonki
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jeśli masz serek śmietankowy, masło, okruchy krakersów graham i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szaszłyki z krewetek i Mango z glazurą guawa-Limonka, Babeczki z limonką waniliową z lukrem waniliowym, oraz Sernik waniliowy z polewą wiśniową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj patelnię o średnicy 8 cali z nieprzywierającym sprayem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać okruchy krakersów graham i cukier w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
CukierCukier
3
Dodaj roztopione masło; proces aż okruchy są równomiernie nawilżone. Na dno (nie na boki) przygotowanej patelni wcisnąć mieszaninę okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec, aż skorupa jest ustawiona i głęboki złoty, o 12 protokół. Ostudzić skórkę podczas wykonywania nadzienia. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić serek w dużej misce, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać cukier, następnie zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
NasionaNasiona
CukierCukier
3
Dodawać jajka po 1 na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Ubij w kwaśnej śmietanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
JajkoJajko
4
Wlać nadzienie na skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec ciasto, aż nadmuchane, złoty na górze, i ustawić wokół krawędzi, a środek porusza się lekko, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty, o 1 godzinę (top może pęknąć). Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce odkryte na noc. Korzystanie z tyłu łyżki, wygładzić wszelkie pęknięcia na wierzchu ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
Wlać 2 łyżki wody do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać żelatynę; odstawić, aż żelatyna zmięknie, o 10 protokół. Cukier i pozostałą 1/2 szklanki wody zagotować w średnim rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodaj nektar z guawy do syropu cukrowego; mieszaj na średnim ogniu, aż mieszanina będzie gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nektar Z GuawyNektar Z Guawy
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
4
Dodaj mieszaninę żelatyny i mieszaj, aż żelatyna się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
5
Umieścić w zamrażarce, aż żelatyna zacznie lekko zagęścić, ale nadal jest wylewana, mieszając od czasu do czasu, około 20 minut. Łyżka guawy polewa na sernik, rozłożenie na brzegach ciasta. Schłodzić do zestawów topping, co najmniej 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
GuajawaGuajawa
6
Używając małego ostrego noża, pokrój boki ciasta, aby poluzować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Usuń boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Ciasto pokroić w kliny i przenieść na talerze. Łyżka sałatki z mango i limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
WapnoWapno
9
Posypać prażonym kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn