Sernik Wakacyjny

Sernik Wakacyjny
Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 588 kalorii, 15g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bagietki, pieczoną paprykę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Wakacyjny, Świąteczne Prezenty Sernik, oraz Świąteczny Sernik Świąteczny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Aby zrobić crostini, pokrój bagietki w plasterki o grubości 1/4 cala. Plastry bagietki posmarować oliwą z oliwek pędzlem do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CrostiniCrostini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
4
Umieść na 2 arkuszach do pieczenia wyłożonych folią i piec, aż będzie chrupiący i złoty, o 12 do 15 protokół. Rezerwa 25 plastrów crostini do sernika. Ostudzić Pozostałe crostini, a następnie przechowywać w szczelnym pojemniku, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Aby zrobić skórkę z sernika, włóż 25 plastrów crostini do robota kuchennego i uruchom maszynę, aż crostini będzie jak bułka tarta, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
CrostiniCrostini
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Dodać roztopione masło i pulsować kilka razy, aby połączyć. Nacisnąć bułkę tartą na dno patelni sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec na złoty kolor, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Aby zrobić sernik, zawiń Na Zewnątrz patelni sernika 2 warstwami wytrzymałej folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
10
Umieść ricottę, ser śmietankowy i kozi ser w robocie kuchennym. Puls do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ser KoziSer Kozi
Ser RicottaSer Ricotta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
11
Dodać jajka, cukier i sól i pulsować kilka razy, aż dobrze wymieszane. Za pomocą gumowej szpatułki, wymieszać z czerwoną papryką, bazylią i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
BazyliaBazylia
CukierCukier
TymianekTymianek
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
12
Wlać masę serową do patelni sernikowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Na patelni ułożyć sernik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
14
Wlać tyle gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dostać się do połowy boków patelni sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
15
Piec, aż sernik będzie złoty na brzegach, a środek ciasta lekko przesunie się, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięta, około 1 godziny (ciasto stanie się jędrne, gdy będzie zimne.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
16
Przenieś ciasto do stojaka z drutu, aby ostygło przez 1 godzinę. Przechowywać w lodówce, aż sernik ostygnie, co najmniej 3 godziny i do 2 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
17
Aby służyć, połącz dżem i gorącą wodę w małej misce i mieszaj, aż dżem zostanie upłynniony.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
18
Wyjmij sernik z patelni springform, przesuwając nożem po wewnętrznej stronie obręczy i odłączając pierścień patelni. Następnie przeciągnij długą metalową szpatułkę pod sernik i delikatnie przesuń na talerz do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
19
Skropić mieszankę dżemu na wierzchu sernika, zachęcając część dżemu do spływania po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 świeżych Gruszek, Dojrzałych, Ale Wciąż JędrnychDo 3 świeżych Gruszek, Dojrzałych, Ale Wciąż Jędrnych
DżemDżem
20
Podawać z reserved crostini obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn