Sernik Truskawkowy Lody

Sernik Truskawkowy Lody
Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 127 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz serek philadelphia, mleko skondensowane, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Sernik Truskawkowy Lody, Lody Truskawkowe Paleo, oraz Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe.

Instrukcje

1
Beat pierwsze 4 składniki z mikserem w dużej misce freezerproof aż do wymieszania. Zamrozić 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
2
Ubij mieszankę z serem śmietankowym mikserem, aż będzie kremowa. Truskawki zmiksować w blenderze na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać do masy serowej; dobrze wymieszać. Wymieszać z posiekanymi grahamami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
4
Zamrażać 8 godzin lub do firmy.
5
Deser pozostawić w temperaturze pokojowej około 15 min. przed podaniem lekko zmiękczyć.
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn