Ten przepis służy 12. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 372 kalorie, 10g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka soku z cytryny, masło, owoce truskawka spread, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ricotta miodowo-orzechowa z truskawkami, Truskawki balsamiczne z kremem Ricotta, oraz Truskawki waniliowe z cytryną Ricotta.
Instrukcje
1
Zrób sernik: Rozgrzej piekarnik do 177°. zawiń dno 9-calowej patelni sprężynowej z 2 warstwami folii aluminiowej. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Folia Aluminiowa
Piekarnik
2
Używając miksera elektrycznego ze średnią prędkością, ubić serek śmietankowy i ricottę, aż będzie gładka. Ubić w cukrze, jajkach, soku z cytryny i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Sok Z Cytryny
Ser Ricotta
Wanilia
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
3
Dodaj mąkę i skrobię kukurydzianą i użyj szpatułki, aby złożyć, aż do całkowitego wymieszania. Złóż śmietanę i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Kwaśna śmietana
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
4
Wlać do springform patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
5
Umieść springform w dużej patelni do pieczenia i napełnij wystarczającą ilością gorącej wody, aby uzyskać około 1/3 boków springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
6
Piec, aż ciasto będzie twarde wokół krawędzi, ale nadal lekko jiggly w centrum, 60 do 70 minut. Wyłączyć piekarnik, wyjąć sernik z patelni i wstawić ciasto z powrotem do piekarnika na 2 godziny do ostygnięcia. Przykryć i przechowywać w lodówce do schłodzenia, co najmniej 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
1
Połącz sok z cytryny, owoce i 2 łyżki. woda w małym rondlu. Mieszaj na średnim ogniu, aż owoce staną się płynne. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach ustawione nad miską. Użyj łyżki do pracy cieczy przez sito; wyrzuć wszelkie ciała stałe. Schłodzić do temperatury pokojowej, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozprzestrzenianie Się Owoców
Sok Z Cytryny
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Sito
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Truskawki pokrój na pół lub ćwiartkę i ułóż dekoracyjnie na schłodzonym serniku.