Sernik paschalny z sosem truskawkowym
Jedna porcja zawiera 554 kalorie, 9g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Mieszanka makaronu kokosowego okruchy cookie, truskawki, margaryna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Paschalny, Sernik Paschalny, oraz Sernik Paschalny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Wymieszaj okruchy ciastek i margarynę; naciśnij na dno i 1 cal w górę strony patelni springform spryskanej sprayem do gotowania.
W międzyczasie ubij serek śmietankowy i 1 szklankę cukru mikserem, aż dobrze się wymieszasz.
Dodać skórkę; dobrze wymieszać.
Dodać jajka, 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania.
Piec 55 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Truskawki zmiksować w blenderze na gładką masę; odcedzić. Wymieszać z sokiem pomarańczowym i pozostałym cukrem.
Podawać łyżką na plastrach sernika.