Sernik-Muffinki Makowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc wypróbuj muffinki z sernikiem i makiem. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka twarogu, mieszanka muffinek cytrynowo-makowych, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Sernik-Muffinki Makowe, Otis Spunkmeyer migdałowe babeczki z makiem-zrób pyszne babeczki w domu, oraz Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek lub smaruj DNA tylko filiżanek do muffinek.
Wycisnąć pakiet glazury (z Muffin mix) około 10 sekund (nie mikrofalować).
Odciąć końcówkę 1 rogu pakietu nożyczkami. W małej misce wymieszaj razem serek śmietankowy i około połowę glazury. Zastrzegamy pozostałą glazurę do polewy.
W średniej misce wymieszaj muffinkę
Wymieszać, mleko, olej i jajka tylko do wymieszania (ciasto może być grudkowate).
Umieść 1 łyżkę ciasta w każdej filiżance muffin. Top ciasto w każdej filiżance z około 1 łyżeczka mieszanki ser śmietankowy. Pozostałe ciasto podzielić między kubki muffin (każda około 2/3 pełne).
Piec 17 do 22 minut lub aż złoty kolor i Topy Wiosna z powrotem, gdy lekko dotknięte. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni. Schłodzić 5 minut dłużej.
Pozostałą glazurę skropić babeczkami; podawać na ciepło. Przechowywać w lodówce Pozostałe babeczki.