Sernik Meksykański
Przepis meksykański sernik może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 9 godzin i 20 minut. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 268 kalorii, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, żółtko jajka, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sernik meksykański, Sernik Meksykański, oraz Sernik Meksykański dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji.
Piekarnik rozgrzewający do 204°. lekko nasmarowana patelnia sprężynowa, 9x3 cale.
Wymieszać mąkę, masło i żółtko. Naciśnij mieszaninę równomiernie na dnie patelni.
Piec około 15 minut lub do złotego koloru; ostudzić.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177° .
Wymieszać ser śmietankowy i przyprawy wymieszać w dużej misce. Wymieszać jajka, po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Wymieszać z serem Cheddar i chiles.
Piec około 40 minut lub do środka jest ustawiony. Natychmiast rozprowadzić kwaśną śmietaną.
Piec 5 minut. Lekko schłodzić. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.9 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.