Sernik Marmurkowy Deser Brownie
Marmurkowy Sernik Brownie deser to amerykański przepis, który służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 79 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, wodę, owoce do smarowania malin i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Spróbuj Sernik Marmurkowy Deser Brownie, Deser Sernik Czekoladowo-Marmurkowy, oraz Sernik dyniowy marmurkowy z chrupiącą skórką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smaruj (lub użyj sprayu do gotowania) dno tylko 9-calowej kwadratowej patelni.
Dodać ciasto brownie zgodnie z zaleceniami na polu.-- z wyjątkiem ciasta brownie na patelni. W średniej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż kremowy; beat w cukrze, wanilii i 1 jajko, aż dobrze wymieszane. Upuść przez łyżki stołowe nad ciastem brownie na patelni.
Przeciąć ciasto nożem kilka razy, aby uzyskać marmurkowy wzór.
Piec 37 do 41 minut lub do mieszaniny serek kremowy jest jasnobrązowy. Natychmiast rozprowadzić owoce na wierzchu. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin. Przechowywać w lodówce.
Do serwowania kawałków pokroić w 4 rzędy po 4 rzędy.