Sernik Krówkowy Dolny

Sernik Krówkowy Dolny
Need a deser bezglutenowy? Sernik krówkowy może być super przepis do wypróbowania. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Jeśli masz wodę, półsłodką czekoladę Piekarską, chłodną bitą polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Fudge-Bottom Candy Crunch Pie, Krówka Krem Bananowy Pie, oraz Sernik Brownie Bottom dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mix Crust
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
2
Wymieszać, cukier, 5 łyżek. roztopioną margarynę i wodę widelcem w 9-calowym talerzu pie, aż dobrze się wymieszają. Najpierw mocno dociśnij do boku płytki ciasta, używając palca lub dużej łyżki, aby ukształtować krawędź. Docisnąć mocno pozostałą mieszaninę okruchów do dna, używając DNA suchej miarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
3
Czekolada w mikrofalówce i 1 łyżka. margaryna w małej misce do mikrofalówki na wysokości 1-1 / 2 minut lub do momentu stopienia margaryny. Wymieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MargarynaMargaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Beat mleko i nadzienie
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
5
Wymieszać z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż dobrze się wymieszać. Beat na średniej prędkości 3 minuty. (Wypełnienie będzie grube.) Wymieszać 3 Łyżki. nadzienia w roztopioną czekoladę; równomiernie rozłożyć na skórkę. Wierzch z pozostałym wypełnieniem. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę. Top każdej porcji z 2 łyżki. z bitej polewy. Resztki sernika przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
CzekoladaCzekolada
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn