Sernik karmelowo-jabłkowy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.44 za porcję. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka brązowego cukru, twarogu, tartych jabłek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelowo-jabłkowy Dip sernikowy na # SundaySupper Autumn Apple Party, Sernik Karmelowo-Jabłkowy, oraz Sernik Karmelowo-Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć okruchy, orzechy, brązowy cukier i masło. Naciśnij na dole i w górę boki 9-in. springform patelnia pokryta sprayem do gotowania.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec 350° przez 8-10 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić na stojaku z drutu.
W małej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania, gotować jabłka na średnim ogniu przez 6-8 minut lub do miękkości. Wymieszać z cynamonem i gałką muszkatołową; odstawić.
W misce ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę.
Dodaj substytut jajka i śmietanę do wymieszania. Wymieszać mieszankę jabłek i orzechów włoskich.
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 45-55 minut lub aż środek jest prawie ustawiony. Wyłączyć piekarnik; pozostawić sernik w piekarniku z uchylonymi drzwiami na 30 minut.
Wyjąć z piekarnika. Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować. Schłodzić o 1 godzinę dłużej. Przechowywać w lodówce przez noc.
Usuń boki patelni. Przed podaniem skropić polewą karmelową. Przechowywać w lodówce resztki.