Serowe Fondue Piwne
Serowe Fondue do piwa wymaga ok. 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Ten napój ma 1134 kalorii, 38g białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Na 3,34 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz piwo lager, musztardę, cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Spróbuj Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni, Fondue z piwem i cheddarem, oraz Fondue Beer & Cheddar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Ubić mąkę i gotować przez 1 do 2 minut, ciągle mieszając, aby uzyskać zasmażkę.
Dodaj piwo i doprowadzić do powolnego wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zgęstnieje do konsystencji ciężkiej śmietany.
Dodaj Worcestershire, musztarda i cayenne, dokładnie mieszając.
Dodaj ser 1 szklankę na raz, topiąc ser po każdym dodaniu. Mieszać fondue, aż będzie gładkie. Zamieniamy w garnek do fondue i podajemy z pokrojonym w kostkę chlebem z piwa pszenicznego.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. postępuj zgodnie ze składnikami na opakowaniu mieszanki Chlebowej zastępując piwo wodą. Posiekany tymianek wymieszać z roztopionym masłem, następnie wymieszać z cieście chlebowym.
Wlać ciasto do patelni z bochenkiem pokrytej sprayem do pieczenia.
Piec, aż zbrązowieje na górze i tester wstawiony w środku wychodzi czysty, o 50 protokół. Pozostawić do ostygnięcia przez 10 minut, a następnie kostkę do fondue.