Sernik Jagodowy Wirowy

Sernik Jagodowy Wirowy
Sernik Jagodowy Zawijany to deser na 8 osób. Jedna porcja zawiera 504 kalorie, 6 g białka i 26 g tłuszczu. Za 1,57 USD za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Jeśli masz pod ręką ekstrakt waniliowy, cukier, skórkę z krakersów graham i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Sernik z jagodami, Sernik z jagodami i Sernik z jagodami.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij serek śmietankowy, cukier i wanilię na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Nadzienia Do Ciasta Jagodowego, PodzielonaPuszka Nadzienia Do Ciasta Jagodowego, Podzielona
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj jajka, ubijaj tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Wlać do skorupy. Nałóż 1/2 szklanki nadzienia do ciasta, nakładając łyżeczkę na mieszankę serka śmietankowego; naciąć nożem, aby wymieszać nadzienie z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu, aż środek ciasta będzie prawie gotowy. Studzimy na metalowej kratce przez 1 godzinę. Schłodzić przez 2 godziny. Na wierzch nałóż pozostałe nadzienie z ciasta. Resztki przechowuj w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Mięta OpcjonalnieBita Polewa I Mięta Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Sernik świetnie komponuje się z Rieslingiem Late Harvest, Lambrusco Dolce i Sauternes. Do sernika (bez czekolady) bezpieczne są białe wina deserowe, ale słodkie lambrusco będzie dobrze współgrać z klasycznym sernikiem truskawkowym. NV Ruinart , Wine z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 89 dolarów za butelkę.
NV Ruinart, Wino
NV Ruinart, Wino
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn