Ten przepis służy 16. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz nadzienie z szarlotki, brązowy cukier, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Sernik jagodowy muffinki jogurtowe z cynamonem Streusel, Sernik jagodowy muffinki jogurtowe z cynamonem Streusel, oraz Babeczki Cynamonowo-Jabłkowe Streusel.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 163°. w małej misce, wymieszać owies, mąka, brązowy cukier i masło, aż crumbly; rezerwy 1/2 szklanki do polewy. Wcisnąć pozostałą mieszaninę owsa na dnie nieoczyszczonej 9-calowej patelni sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Masło
Mąka Uniwersalna
Owies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
2
W dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Beat w mleku, jajka, cynamon i wanilia, skrobanie miski raz, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Cynamon
Wanilia
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać na skórkę na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Piec 55 do 65 minut lub do zestawu. Schłodzić na stojaku chłodzącym około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
5
Tymczasem, w 8-calowej patelni nonstick, ciepła zastrzeżone 1/2 mieszanka Puchar owsa na średnim ogniu 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż lekko tosty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Nadzienie z szarlotki rozłożyć na częściowo schłodzonym serniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do Szarlotek
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Na wierzch posypać prażoną mieszanką owsianą. Fajne 1,5 godziny. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc. Uruchom metalową szpatułkę wzdłuż boku sernika, aby poluzować; Usuń stronę patelni. Przechowywać w lodówce.