Sernik Island Breeze
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 638 kalorii. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka migdałów, jaj, dekoracji: kokos, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Island Breeze, Island Breeze Popcorn, oraz Island Mango Mezcal Breeze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem okruchy krakersów graham, posiekane migdały, roztopione masło i cukier. Naciśnij mieszankę okruchów na dole i 1 cal w górę boków lekko nasmarowanej 9-calowej patelni sprężynowej.
Piec ciasto na 350 przez 10 minut. Cool on wire rack.
Ubić zmiękczony twarożek na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładki. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru, 3 łyżki mąki i 1 łyżkę ekstraktu waniliowego.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Dodajemy śmietanę i ubijamy aż do wymieszania.
Wlać mieszaninę do przygotowanej skorupy.
Piec w 350 przez 1 godzinę lub aż środek jest prawie ustawiony.
Wyjąć sernik z piekarnika; ostudzić na blaszanym stelażu. Przykryć i schłodzić 8 godzin. Delikatnie Uruchom nóż wokół krawędzi sernika i uwolnij boki patelni; łyżka schłodzonych owoców polewa na wierzchu.
Dekorować, w razie potrzeby.