Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 1,71 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 649 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ekstrakt z wanilanu, mielony imbir, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Różowe babeczki grejpfrutowe z różowym grejpfrutowym lukrem serowym, Kompot z różowego grejpfruta i pomarańczy z jogurtem imbirowym, oraz Różowy Grejpfrut, Ananas I Imbir Sparkler {Wyzwanie Nawilżające}.
Instrukcje
1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. masło 9-calowa patelnia sprężynowa z 2 3/4-calowymi bokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Piekarnik
2
Zmiksować krakersy graham i cukier w procesorze na grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Graham
Cukier
3
Dodać 1/2 szklanki masła. Zmiksować, aż okruchy trzymają się razem; naciśnij na dole iw górę strony przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Piec ciasto, aż zacznie kolorować, około 15 minut; posypać posiekanym imbirem. Super. Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Układaj 3 długie arkusze folii o szerokości 18 cali na powierzchni roboczej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
6
Umieść patelnię na ciasto w środku. Fold folii ciasno się boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na Ciasto
Folia Aluminiowa
1
Przynieś śmietanę i świeży imbir na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Imbir
Krem
2
Zdjąć z ognia; przykryć. Strome 30 minut. Strain cream. Wymieszać konfitury i 1 łyżkę wody w małym rondlu na średnim ogniu, aż konserwy stopią się; przecedzić do małej miseczki. Odrzuć ciała stałe; Rezerwuj galaretkę imbirową.
Dodać 2 łyżki galaretki imbirowej i ubić do wymieszania. Stopniowo ubić w wysmarowanym kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir
Krem
Galaretka
6
Przenieść do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Umieść patelnię tortową w dużej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Forma Na Ciasto
8
Wlać tyle gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dojść do połowy boków patelni ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Forma Na Ciasto
9
Ciasto umieścić w kąpieli wodnej w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Piec ciasto, aż delikatnie ustawić, rumiane na górze, i zaczyna pękać wokół krawędzi, o 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
11
Wyjąć z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
12
Usunąć folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
13
Umieścić gorące ciasto, Odkryte, w lodówce i schłodzić przez noc. Czy do przodu można zrobić 2 dni do przodu. Przechowywać ciasto schłodzone. Przechowywać galaretkę imbirową w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir
Galaretka
1
Linia duża płyta z kilku warstw ręczników papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
2
Zetnij wszystkie skórki i skórki z grejpfrutów. Pracując nad misą, przeciąć między membranami, aby uwolnić segmenty; umieścić na ręcznikach papierowych, aby osuszyć. Przykryć dodatkowymi ręcznikami papierowymi, naciskając, aby wchłonąć nadmiar płynu. Czy z wyprzedzeniem można przygotować 8 godzin wcześniej. Chill, zmieniając ręczniki w razie potrzeby.