Sernik Guinness®
Sernik Guinness® wymaga około 5 godzin od początku do końca. Ten przepis służy 6. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1088 kalorii, 14g białka, oraz 79 g tłuszczu. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka okruchów krakersów graham, ciężka śmietana do ubijania, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sernik Czekoladowo-Guinnessowy, Sernik Czekoladowy Guinness, oraz Mus Do Sernika Czekoladowego Guinness.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Wymieszać okruchy krakersów graham i roztopione masło w misce; naciśnij na 8-calowej patelni springform.
Połącz serek śmietankowy, brązowy cukier, jajka, ekstrakt waniliowy i cynamon w misce, aż będzie gładki; mieszaj piwo w mieszaninie serków śmietankowych, aż ciasto będzie cienkie i gładkie.
Wlać ciasto na ciasto graham cracker.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż sernik będzie nadmuchany i ustawiony na środku, 40 do 60 minut. Całkowicie fajne.
Roztopić kawałki czekolady i śmietanę w górnej części podwójnego kotła nad gotującą się wodą, często mieszając i skrobając po bokach gumową szpatułką, aby uniknąć przypalenia.
Polać schłodzonym sernikiem. Przykryć folią i przechowywać w lodówce 4 godziny na noc.