Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 2,18 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 710 kalorii, 9g białka, oraz 51 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, pekan, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Sernik dyniowy Bourbon z przyprawioną skórką z orzechów pekan (niskowęglowodanowy i bezglutenowy), Przyprawione suflety z dyni z sosem Bourbon i melasą, oraz Pączki pieczone z dyni w sosie karmelowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 9-calowy springform patelni z 2 3/4-cala-wysokie strony. Zmielić pierwsze 4 składniki w procesorze, aż mieszanina orzechów skleja się. Naciśnij równomiernie na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Piekarnik
2
Piec ciasto na złoty, o 15 protokół. Całkowicie fajne. Owiń Na Zewnątrz patelni potrójną warstwą folii o dużej wytrzymałości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
Patelnia
1
Za pomocą miksera, ubić ser śmietankowy, cukier, i skórki cytryny w dużej misce, aż będzie gładka. Ubić jajka po 1 na raz, następnie Dynia, jogurt, mąka, wanilia, przyprawy i sól.
Wlać tyle gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dojść do połowy boków sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Wstawić do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Piec, aż zewnętrzne 3 cale puff lekko i środek jest miękko ustawić, O 1 godzinę 15 minut. Schłodzić w łaźni wodnej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Wyjąć z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
8
Pokroić po bokach ciasta, aby poluzować. Przechowywać w lodówce na patelni, aż ostygnie, o 4 godziny. Przykryć i schłodzić przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
1
Cukier, śmietana, masło, syrop kukurydziany i sól zagotować w głębokim średnim rondlu, ubijając, aż cukier się rozpuści. Zmniejszyć ogień do medium; gotować 1 minutę bez mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Kukurydziany
Masło
Krem
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia. Wymieszać z bourbonem, potem z orzechami pekan. Chłodny, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Orzeszki Pekan
3
Usunąć folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
4
Wytnij wokół boków patelni; usuń boki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Sernik pokroić w kliny; SOS łyżka na.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
6
Podstawy sernika: aby nie przesmażyć nadzienia, upewnij się, że wszystkie składniki mają temperaturę pokojową. Aby uzyskać najlepsze wyniki, użyj serka kremowego marki Philadelphia. Aby uzyskać najładniejsze plastry, zanurz ostrze noża w szklance bardzo gorącej wody i wytrzyj ciepłe ostrze do sucha przed cięciem każdego klina ciasta.