Sernik Dyniowy

Sernik Dyniowy
Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 405 kalorii, 6G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka brązowego cukru, jajka, Serek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, Ciasteczka z dyni i przyprawy z dyni serniki Brownies, oraz Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°. Smarować 9-calową sprężynową patelnię ze skracaniem. W małej misce wymieszać okruchy krakersów, 2 łyżki cukru granulowanego i roztopione masło. Naciśnij mieszankę okruchów na dnie patelni. Owiń folię na zewnątrz patelni, aby zapobiec kapaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Piec crust 8 do 10 minut lub aż zestaw. Schłodzić 5 minut w temperaturze pokojowej. Przechowywać w lodówce około 5 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W międzyczasie, w innej małej misce, wymieszać mąkę, przyprawę Pumpkin pie, brandy i dyni; odstawić. W dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładkie i kremowe. Stopniowo ubić w brązowym cukrze i 2/3 szklanki cukru granulowanego, aż będzie gładka. Na małej prędkości, beat w 1 jajko na raz tylko do mieszania. Stopniowo ubijaj w mieszaninie dyni, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
DyniaDynia
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wlać nadzienie na skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Piec 1 godzinę 15 minut do 1 godziny 25 minut lub do Ustawienia, ale środek sernika nadal lekko drga po przeniesieniu. Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi piekarnika co najmniej 4 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Pozostawić sernik w piekarniku 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować sernik. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 30 minut. Przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin lub na noc przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
NóżNóż
PatelniaPatelnia
8
Aby służyć, Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować sernik. Ostrożnie usuń stronę patelni przed krojeniem sernika. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn