Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 792 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.35 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 godzin i 25 minut. Mieszanka czekoladowy Płatek śniegu, ciasteczka kruche czekoladowo-migdałowe, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sernik Czekoladowo-Truflowy, Sernik Czekoladowo-Truflowy, oraz Sernik Czekoladowo-Truflowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połączyć pokruszone ciasteczka i masło. Naciśnij mieszankę na dnie 9-calowej miski sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
3
Kuchenka mikrofalowa czekolady i śmietany w wysokiej 1 1/2 minuty lub do stopienia, mieszając w odstępach 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
4
Beat twarogu na średniej prędkości z ciężkich mikser elektryczny stoisko 2 minut lub do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Stojący
5
Dodaj słodzone mleko skondensowane i wanilię, ubijając aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane Słodzone
Wanilia
6
Dodać jajka, 1 na raz, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
7
Dodać mieszaninę czekolady, ubijając tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
8
Wlać ciasto do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
9
Piec w 300 przez 1 godzinę i 5 minut lub tylko do środka jest ustawiony. Wyłącz piekarnik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Pozostawić sernik w piekarniku z zamkniętymi drzwiami 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
11
Wyjąć sernik z piekarnika; delikatnie obrócić nożem wokół zewnętrznej krawędzi sernika, aby poluzować go z boków patelni. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu (około 1 godziny). Przykryć i schłodzić 8 do 24 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Nóż
Piekarnik
Patelnia
12
Wyjąć boki patelni i ułożyć sernik na talerzu. Powoli wlać ciepły Ganache polewając sernik, rozprzestrzeniając się na brzegi. Schłodzić 1 godzinę przed podaniem.