Sernik Czekoladowo-Truflowy

Sernik Czekoladowo-Truflowy
Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz natychmiastowe espresso w proszku, gałązki malin i mięty, 3 mniej tłustego twarogu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Sernik Czekoladowo-Truflowy, Sernik Czekoladowo-Truflowy, oraz Sernik Czekoladowo-Truflowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść regały w dolnej i górnej części piekarnika. Umieść małą patelnię do pieczenia na Dolnym stojaku i napełnij około 1/3 wody. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Lekko pokryć 9-calową patelnię sprężynową sprayem do gotowania i owinąć zewnętrzną część patelni folią aluminiową, aby zapobiec wyciekom.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Wymieszać okruchy krakersów graham, cukier, woda, i roztopione masło w średniej misce do zwilżenia. Naciśnij na dno przygotowanej patelni. Zamrozić do twardości, około 15 minut, przygotowując nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Umieść czekoladę w bezpiecznej misce mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa na średniej mocy, aż miękki i stopiony, o 1 minutę, w zależności od mocy piekarnika. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Twaróg Puree w misce robota kuchennego, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Dodać serek śmietankowy, cukier, kakao i mąkę i kontynuować puree, skrobanie w dół boki miski, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać jajko, białka, espresso i wanilii i puree aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(Keebler)(Keebler)
4
Dodać roztopioną czekoladę i pulsować aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
5
Zalać przygotowaną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Umieścić patelnię na górnym stojaku w piekarniku i piec, aż tylko ustawić i środek lekko jiggles, o 50 do 55 protokół. Wyłączyć piekarnik i odstawić do piekarnika na 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Wyjmij sernik do regału chłodzącego i owiń nożem krawędź patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż ostygnie, około 2 godzin, a następnie przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone, 8 godzin lub na noc.
9
Odstawić w temperaturze pokojowej na około 1 godzinę przed podaniem. Dla łatwiejszego podawania, pokroić czystym gorącym nożem, wytrzeć czystym po każdym plasterku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
10
Każdy plasterek podawać z kilkoma świeżymi malinami i gałązką mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn