Sernik Czekoladowo-Truflowy
Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz natychmiastowe espresso w proszku, gałązki malin i mięty, 3 mniej tłustego twarogu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Sernik Czekoladowo-Truflowy, Sernik Czekoladowo-Truflowy, oraz Sernik Czekoladowo-Truflowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść regały w dolnej i górnej części piekarnika. Umieść małą patelnię do pieczenia na Dolnym stojaku i napełnij około 1/3 wody. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Lekko pokryć 9-calową patelnię sprężynową sprayem do gotowania i owinąć zewnętrzną część patelni folią aluminiową, aby zapobiec wyciekom.
Wymieszać okruchy krakersów graham, cukier, woda, i roztopione masło w średniej misce do zwilżenia. Naciśnij na dno przygotowanej patelni. Zamrozić do twardości, około 15 minut, przygotowując nadzienie.
Umieść czekoladę w bezpiecznej misce mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa na średniej mocy, aż miękki i stopiony, o 1 minutę, w zależności od mocy piekarnika. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Twaróg Puree w misce robota kuchennego, aż będzie gładki.
Dodać serek śmietankowy, cukier, kakao i mąkę i kontynuować puree, skrobanie w dół boki miski, aż będzie gładka.
Dodać jajko, białka, espresso i wanilii i puree aż włączone.
Dodać roztopioną czekoladę i pulsować aż tylko połączone.
Zalać przygotowaną skórkę.
Umieścić patelnię na górnym stojaku w piekarniku i piec, aż tylko ustawić i środek lekko jiggles, o 50 do 55 protokół. Wyłączyć piekarnik i odstawić do piekarnika na 1 godzinę.
Wyjmij sernik do regału chłodzącego i owiń nożem krawędź patelni.
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż ostygnie, około 2 godzin, a następnie przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone, 8 godzin lub na noc.
Odstawić w temperaturze pokojowej na około 1 godzinę przed podaniem. Dla łatwiejszego podawania, pokroić czystym gorącym nożem, wytrzeć czystym po każdym plasterku.
Każdy plasterek podawać z kilkoma świeżymi malinami i gałązką mięty.