Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, serek philadelphia, mleko skondensowane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sernik Czekoladowo-Truflowy, Sernik Czekoladowo-Truflowy, oraz Sernik Czekoladowo-Truflowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połącz okruchy ciastek i masło; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform.
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać roztopioną czekoladę; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
5
Dodać jajka, 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6
Zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Piec 1 godz. 5 min. do 1 godz. 10 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Sernik przechowywać w lodówce 4 godziny.