Sernik Cytrynowy Paschalny
Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, masło, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Paschalny, Sernik Paschalny, oraz Sernik Paschalny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Pulse migdały, cukier, Mączka ciasto Maca, i sól w robocie kuchennym, aż drobno zmielone.
Przenieść do miski i wymieszać z masłem, aż dobrze połączone. Naciśnij na dole i 1 cal w górę strony springform pan.
Piec, aż skorupa jest jędrna i ciemniejszy odcień, 12 do 15 protokół. Ostudzić skórkę całkowicie w patelni na stelażu.
Obniżyć temperaturę pieca do 149°.
Ubić razem Serek i cukier w misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka, 1 do 2 protokół. Zmniejszyć prędkość do niskiej i dodać jaja 1 na raz, mieszając aż włączone.
Wymieszać ze skórką i wanilią.
Umieść springform pan w płytkiej patelni do pieczenia i wlej nadzienie do schłodzonej skorupy.
Piec do napełniania jest ustawiony 1 1/2 cala od krawędzi, ale środek jest chwiejny, 45 do 50 minut (napełnianie będzie nadal ustawione, jak to chłodzi).
Przenieść ciasto na patelni do stojaka i natychmiast uruchomić nóż wokół krawędzi, a następnie usunąć stronę patelni. Całkowicie schłodzić, 2 do 3 godzin.
Sernik można zrobić 2 dni wcześniej i schłodzić, luźno przykryć.