Sernik Cytrynowy Paschalny

Sernik Cytrynowy Paschalny
Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, masło, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Paschalny, Sernik Paschalny, oraz Sernik Paschalny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pulse migdały, cukier, Mączka ciasto Maca, i sól w robocie kuchennym, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
MacaMaca
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Przenieść do miski i wymieszać z masłem, aż dobrze połączone. Naciśnij na dole i 1 cal w górę strony springform pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Piec, aż skorupa jest jędrna i ciemniejszy odcień, 12 do 15 protokół. Ostudzić skórkę całkowicie w patelni na stelażu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
Obniżyć temperaturę pieca do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić razem Serek i cukier w misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka, 1 do 2 protokół. Zmniejszyć prędkość do niskiej i dodać jaja 1 na raz, mieszając aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wymieszać ze skórką i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
4
Umieść springform pan w płytkiej patelni do pieczenia i wlej nadzienie do schłodzonej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec do napełniania jest ustawiony 1 1/2 cala od krawędzi, ale środek jest chwiejny, 45 do 50 minut (napełnianie będzie nadal ustawione, jak to chłodzi).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Przenieść ciasto na patelni do stojaka i natychmiast uruchomić nóż wokół krawędzi, a następnie usunąć stronę patelni. Całkowicie schłodzić, 2 do 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
1
Sernik można zrobić 2 dni wcześniej i schłodzić, luźno przykryć.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn