Sernik Cukierkowy Miętowy
Ten przepis służy 12. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 5G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, okruchy krakersów graham, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Cukierkowy Miętowy, Cukierki Miętowe, oraz Miękkie Miętowe Cukierki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiksować okruchy, 1/4 szklanki cukru i 1/4 szklanki roztopionego masła w dnie ungreased 8 " okrągły springform patelni; naciśnij równomiernie na dnie. Śmietanę, pozostały cukier, jajka, mąkę i wanilię zmiksować w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka, stop-ping, aby zeskrobać boki.
Dodać serek śmietankowy i zmiksować; wymieszać pozostałe 2 łyżki roztopionego masła, aż będą całkowicie gładkie. Złóż zmiażdżone cukierki i zalej skórką.
Piec w temperaturze 325 stopni przez 45 minut.
Wyjąć z piekarnika i uruchomić nóż wokół krawędzi patelni. Chłodny; przechowywać w lodówce przez noc. Poluzować boki patelni i usunąć springform; udekorować bitą polewą, zmiażdżone cukierki i laski cukierków, w razie potrzeby.