Sernik Bezowy Cytrynowy
Jeśli 93 grosze za porcję spada twój budżet, cytrynowy Sernik bezowy może być ogromnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Ten przepis służy 16. 127 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, cytryny, serek philadelphia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Bezowy Cytrynowy, Sernik Bezowy Cytrynowy, oraz Sernik Meyer Cytrynowy Bezowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Okruchy wymieszać, masło i 2 łyżki. cukier; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform. Zetrzyj skórkę z 1 cytryny, a następnie wyciśnij 1/2 szklanki soku ze wszystkich cytryn. Oddzielić 3 jajka.
Beat twarogu i 1 szklanka pozostałego cukru w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać śmietanę i sok z cytryny; dobrze wymieszać.
Dodaj 1 całe jajko i 3 żółtka, po jednym na raz, mieszając na małej prędkości po każdym, aż do wymieszania. Wymieszaj ze skórką.
Piec 1 godz. 10 min. lub do momentu ustawienia środka; wyjąć z piekarnika. Zwiększ temperaturę piekarnika do 204°.
Ubij białka i śmietanę Tatar w małej misce z mikserem na dużej prędkości, aż się spieni. Stopniowo dodawać pozostały cukier, ubijając do uzyskania sztywnych szczytów; łyżkę do sernika.
Rozprowadzić, aby całkowicie pokryć górę.
Piec 8 do 10 min. albo aż do złotego brązu. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Przechowywać w lodówce 4 godziny.