Sernik Bezowy Cytrynowy

Sernik Bezowy Cytrynowy
Jeśli 93 grosze za porcję spada twój budżet, cytrynowy Sernik bezowy może być ogromnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Ten przepis służy 16. 127 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, cytryny, serek philadelphia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Bezowy Cytrynowy, Sernik Bezowy Cytrynowy, oraz Sernik Meyer Cytrynowy Bezowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Okruchy wymieszać, masło i 2 łyżki. cukier; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform. Zetrzyj skórkę z 1 cytryny, a następnie wyciśnij 1/2 szklanki soku ze wszystkich cytryn. Oddzielić 3 jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CytrynaCytryna
SokSok
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
3
Beat twarogu i 1 szklanka pozostałego cukru w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać śmietanę i sok z cytryny; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
5
Dodaj 1 całe jajko i 3 żółtka, po jednym na raz, mieszając na małej prędkości po każdym, aż do wymieszania. Wymieszaj ze skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
żółtko Jajażółtko Jaja
6
Zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Piec 1 godz. 10 min. lub do momentu ustawienia środka; wyjąć z piekarnika. Zwiększ temperaturę piekarnika do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Ubij białka i śmietanę Tatar w małej misce z mikserem na dużej prędkości, aż się spieni. Stopniowo dodawać pozostały cukier, ubijając do uzyskania sztywnych szczytów; łyżkę do sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Rozprowadzić, aby całkowicie pokryć górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Piec 8 do 10 min. albo aż do złotego brązu. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn