Serek śmietankowy, czosnek i szczypiorek faszerowany kurczak
Serek śmietankowy, czosnek i szczypiorek nadziewany kurczak jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 517 osób. Mieszanka czosnku, twarogu, boczku z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest dobre. Podobne przepisy to Serek śmietankowy, czosnek i szczypiorek faszerowany kurczak, Crostini ogórkowe z czosnkiem i szczypiorkiem, oraz Zapiekanka z kurczaka z serem śmietankowym i herbatnikami ze szczypiorkiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W misce wymieszaj serek śmietankowy, szczypiorek i czosnek. Podzielić mieszaninę na 4 kulki.
Na środku każdej połówki piersi kurczaka umieścić 1 kulkę z serem śmietankowym. Składamy kurczaka na twarożku, zawijamy plasterkiem boczku z indyka i zabezpieczamy wykałaczkami. Ułóż kurczaka w naczyniu do pieczenia.
Piec 30 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy boczek będzie chrupiący, a kurczak nie będzie już różowy i soki będą jasne.