Serca Rzymskie, palmy i karczochy z sosem cytrusowym

Serca Rzymskie, palmy i karczochy z sosem cytrusowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać serca Rzymskie, palmy i Karczoch z sosem cytrusowym Dijon spróbować. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 8 i koszty 1,27 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Mieszanka serc palmowych, serca sałata rzymska, sok z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Serca z Romaine, Palm & Karczoch W / Citrus Dijon Dressing, Serca Rzymskie, palmy i karczochy z sosem cytrusowym, oraz Serduszka z palmy z karczochami, ogórkiem, pomidorem i awokado.

Instrukcje

1
Ułóż sałatę rzymską, serca palmowe i karczochy na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Hearts Of PalmHearts Of Palm
KarczochKarczoch
2
Marmoladę połączyć z sokiem z cytryny, musztardą, doprawić solą i pieprzem i powoli ubić oliwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MarmoladaMarmolada
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
SOS równomiernie polać sałatką, gdy będzie gotowa do podania.
4
Dekoruj prażonymi migdałami w plasterkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn