Ser Wiśniowy Duński
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj duńskiego sera wiśniowego. Jedna porcja zawiera 537 kalorii, 3G białka, oraz 22g tłuszczu. Przepis ten służy 4. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka nadzienia z ciasta wiśniowego, sera śmietankowego, rolek półksiężycowych i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Holiday Cherry Cheese Danish, Easy Cherry Cream Cheese Danish, oraz Babeczki z serem wiśniowo-waniliowym podobnych receptur.
Instrukcje
Oddziel ciasto półksiężycowe na cztery prostokąty.
Umieścić na niepasanej blasze do pieczenia; uszczelnić perforacje.
Na każdy prostokąt rozprowadzić 1 łyżkę sera śmietankowego. Wierzch każdego z nadzieniem 1/4 szklanki ciasta wiśniowego.
Piec w temperaturze 375° przez 10-12 minut lub aż brzegi będą złotobrązowe. Schłodzić przez 5 minut.
Umieść lukier w małej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej; podgrzewaj na wysokim poziomie przez 15-20 sekund.
Mżawka na ciepłych wypiekach.
Podawać na ciepło. Schłodzić resztki.