Ser Tortellini z sosem Pecorino Porcini
Ser Tortellini z sosem Porcini Pecorino może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 537 kalorii, 21g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, ser tortellini, pecorino romano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Maui cebula i kozi ser Tortellini z sosem pomidorowo-porzeczkowym i borowikami, Tortellini z sosem borowikowym, oraz Tortellini Z Sosem Borowikowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Suszone grzyby moczyć w gorącej wodzie przez 15 minut. Grzyby przecedzić przez sito, zastrzegając płyn. Podczas gdy grzyby są moczone, gotuj tortellini zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Podczas gotowania tortellini, rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotki i czosnek i gotować 3 protokół, mieszając łyżką do miękkości.
Dodać oregano i liście laurowe i gotować 1 minutę, aż pachną.
Dodaj borowiki i zarezerwowany płyn do namaczania grzybów i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut. Zmniejszyć ogień do średniego, dodać śmietanę i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Liście laurowe wyjąć szczypcami, dodać tortellini do grzybów i gotować 1 minutę, do rozgrzania.
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem i pietruszką.