Ser Pleśniowy-Pepper Steak Wraps
Pleśniowy ser-Pepper stek okłady może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka octu winnego, cebula, ser feta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest idealny do valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Stek z papryki i sałatka z pieczonych ziemniaków z sosem z grubego sera pleśniowego, Czarne i niebieskie okłady do steków, oraz Zawijasy Z Szynki Z Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tłuszcz Trim z wołowiny; pokroić w paski 1/4 cala. Odstawić.
Połączyć musztardę, czarny pieprz, czosnek i sól w dużej misce.
Dodać wołowinę, podrzucając do płaszcza.
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj mieszaninę wołowiny; smażyć 4 protokół lub do czasu zakończenia.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Dodaj grzyby, cebula, i papryka na patelni; smażyć 2 protokół.
Dodać wodę; przykryć i gotować 5 minut, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z mieszaniną wołowiny i octu.
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem.
Ciepłe tortille zgodnie z instrukcją opakowania. Łyżka 1 szklanka mieszanki na każdej tortilli; top każdej porcji z 1/2 szklanki sałaty, i zwinąć.