Ser Pleśniowy-Pecan Shortbread Leaves
Ser pleśniowy-Pecan Shortbread Leaves to Wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 641 kalorii. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz ser, mąkę, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ser Pleśniowy Kruchy Listki, Ser pleśniowy listki kruche z serem śmietankowym-Rolada Chutney, oraz Cheddar-Pecan Shortbread Leaves.
Instrukcje
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie. Całkowicie schłodzić (około 20 minut). Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Ser i masło proces w robocie kuchennym 10 do 15 sekund lub aż kremowy, zatrzymując się zeskrobać w dół boki w razie potrzeby.
Dodać mąkę i kolejne 3 składniki; pulse 9 do 10 razy lub aż mieszanina jest kruchy.
Dodaj tosty pekan; puls 9 do 10 razy lub aż do połączenia.
Przenieść mieszaninę na plastikową folię na płaskiej powierzchni; zebrać ciasto w kulkę i spłaszczyć na 1-calowy dysk grubości. Owinąć w folię i schłodzić 1 godzinę, aż będzie jędrne, lub zamknąć owinięte ciasto w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym i schłodzić do 3 dni.
Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię.
Rolka do grubości od 1/8 do 1/4 cala.
Cięte za pomocą frezów 1 1/2 - i 2-calowych w kształcie liści.
Umieścić na pergaminie wyłożonym papierem do pieczenia.
Piec w 325 przez 16 do 18 minut lub do złotego koloru.
Przełożyć do stojaka z drutu; ostudzić 15 minut.
Uwaga: można również zamrozić dokładnie schłodzone, pieczone kruche liście w szczelnym pojemniku. Przechowywać w zamrażarce do 2 tygodni.