Ser pleśniowy listki kruche z serem śmietankowym-Rolada Chutney
Ser pleśniowy kruche liście z serem śmietankowym-Rolada Chutney może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mąki uniwersalnej, zielona cebula, serek śmietankowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ser Pleśniowy Kruchy Listki, Rolada z twarogiem i Chutney, oraz Sałatka Z Jabłkami, Serem Pleśniowym I Orzechami Laskowymi Na Liściach Endywii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ser pleśniowy i masło zmiksować w procesorze do uzyskania kremowej konsystencji.
Dodaj mąkę, skrobię kukurydzianą, sól i pieprz. Używając zakrętów on / off, przetwarzaj, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodać orzechy włoskie i proces tylko do wilgotnych grudek tworzą. Zbierz ciasto w piłkę. Spłaszczyć na dysku. Owinąć ciasto w plastiku i przechowywać w lodówce do firmy, o 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 163°. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Rozwałkuj ciasto między arkuszami folii do grubości 1/8 do 1/4 cala.
Usuń górny arkusz. Używając foremki do ciastek 2 1/2 x 1 cala w kształcie liścia, Wytnij liście.
Przenieść liście do przygotowanych blach do pieczenia. Zbierz resztki ciasta i przekrój; Wytnij dodatkowe liście.
Przełożyć na przygotowane blachy do pieczenia.
Piec na złoty kolor, o 20 protokół.
Przenieść liście do stojaka i ostudzić. (Można przygotować 3 dni wcześniej. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.)
Za pomocą wałka do ciasta spłaszczyć serek śmietankowy między arkuszami folii; zwiń w prostokąt o wymiarach 10x8 cali.
Rozłóż 1/3 szklanki chutney na szczycie prostokąta z serem śmietankowym, pozostawiając 1-calową prostą granicę.
Chutney posypać 2 łyżkami zielonej cebuli. Używając plastiku jako pomocy i zaczynając od 1 długiej strony, zwiń serek śmietankowy, w stylu galaretki, do kłody. Na roladę delikatnie wcisnąć pozostałą zieloną cebulę. Roladę szczelnie owinąć folią. Przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 2 godziny i do 2 dni.
Roladę ułożyć na półmisku. Surround z liści kruchych. Top Rolada z pozostałym 1/3 szklanki chutney i służyć.