Ser pleśniowy filet z ziemniakami i kukurydzą oraz redukcja porcji

Ser pleśniowy filet z ziemniakami i kukurydzą oraz redukcja porcji
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj ser pleśniowy Crusted Filet z ziemniakami i kukurydzą Hash i redukcji portu spróbować. Jedna porcja zawiera 1225 kalorii, 35g białka, oraz 85 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 8,18 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mocny bulion wołowy, świeże liście rozmarynu, ser ziołowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Steki z polędwicy wołowej z redukcją Porto i serem pleśniowym, Filet Z Sera Pleśniowego, oraz Filet z pieprzu Mignon z Port Jus dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W dużym piekarniku bezpieczne patelni dodać 1/4 szklanki oleju i uzyskać patelni ogrzać na średnim ogniu na kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj pokrojoną w kostkę cebulę, czosnek i ziarna kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Saute razem, aż kukurydza czuje gotowane do ugryzienia. Trwa to około 5 minut. Następnie odłożyć na bok. Upewnij się, że ziemniaki są bardzo suche, a następnie, w dużej misce, wrzucić pokrojone w kostkę ziemniaki z pozostałą 1/4 szklanki oleju i doprawić je solą i pieprzem. Ważne jest, aby ziemniaki miały ładną, równomierną powłokę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Umieść je na dużej tacy do pieczenia. Top ziemniaki z mieszanki kukurydzy i cebuli smażone i umieścić w piekarniku do gotowania. Powinno to zająć około 30 do 45 minut (niektóre piece mogą potrzebować więcej czasu niż inne). Poczekaj, aż tuż przed podaniem wymieszać pokrojone w kostkę pomidory i posiekany szczypiorek i pokruszyć w kozim serze. Dostosuj przyprawę za pomocą soli i pieprzu, w razie potrzeby. Przechowywać w ciepłym miejscu do czasu potrzebnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ser KoziSer Kozi
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
W dużym rondlu dodać olej, i podsmażyć czosnek i szalotki na delikatnym ogniu, aż półprzezroczyste. (Jeśli masz jakieś kawałki mięsa, możesz je dodać w tym czasie). Podsmażyć patelnię winem, dodać bulion wołowy i świeże zioła. Pozwól, aby ta mieszanina się zmniejszyła. Może to potrwać 20 do 30 minut (czasami dłużej)przy walcowaniu, odkrytym. Chcesz, aby płyn odparował do około 1/3 tego, co zacząłeś (w celu zintensyfikowania smaku).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Zdjąć z ognia i ubić cały kij masła i pozostawić do odpoczynku. Tuż przed zalaniem przecedzić sos przez chinois (stożkowy sitko) lub gazę-tak, aby można było usunąć wszystkie warzywa i zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Filety doprawić solą i pieprzem. W misce, kruszyć ser pleśniowy do bułki tartej i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
9
Rozgrzej bezpieczną w piekarniku patelnię saute na płycie kuchennej, dodając wystarczającą ilość oleju, aby pokryć dno. Gotować filety na patelni przez około 2 do 3 minut z jednej strony, następnie obrócić i kontynuować proces smażenia po drugiej stronie przez kolejne 2 do 3 minut. Pozostaw filety na tej samej patelni i naciśnij na każdy z nich warstwę mieszanki sera pleśniowego o grubości 1/4 do 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Umieść steki w piekarniku na kolejne 6 do 8 minut, w zależności od grubości steków. (Tylko Ty znasz swój piekarnik i własne preferencje dla done).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Wyjmij steki z piekarnika i pozwól odpocząć. (Pamiętaj, że mięso będzie nadal gotować przez kolejne 5 minut podczas odpoczynku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Weź mieszankę ziemniaczaną (teraz podgrzaną i wymieszaną z pomidorami i serem) i, używając okrągłego kutra do ciast o średnicy od 3 do 4 cali, wypełnij kuter mieszanką na środku każdego talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
13
Na wierzch ułożyć filet i skropić sosem porto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
PortPort

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemocny bulion wołowy lub demi-glacemocny bulion wołowy lub demi-glace680papryka habaneropolędwiczki wołowe, przycinane, przycinanepolędwiczki wołowe, przycinane, przycinane170papryka habaneroOpcjonalnie czerwone winogrona, pokrojone owoce gwiaździste i różne świeże ziołaOpcjonalnie czerwone winogrona, pokrojone owoce gwiaździste i różne świeże zioła85papryka habaneroser kozi lub ziołowy (zalecane: Boursin)ser kozi lub ziołowy (zalecane: Boursin)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe400 gramów twardego tofu, zmiksuj400 gramów twardego tofu, zmiksuj591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany świeży szczypiorekposiekany świeży szczypiorek227papryka habaneroświeże ziarna kukurydzy, około 2 kłosy * * zobacz Nota kucharzaświeże ziarna kukurydzy, około 2 kłosy * * zobacz Nota kucharza12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychłyżka posiekanego czosnkułyżka posiekanego czosnku2goździkiposiekany czosnekposiekany czosnek301 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej z pestek winogronolej z pestek winogron1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej z pestek winogron, podzielonyolej z pestek winogron, podzielony3Spód: okruszki z herbatników grahamolej z pestek winogronolej z pestek winogron6trochę posiekanej cukiniiPieprzPieprz7501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 wina porto1/2 wina porto454papryka habaneroziemniaki pokrojone w kostkę-ok. 4 średnie ziemniaki (kładziemy pokrojone w kostkę ziemniaki na papierze, aby wchłonąć wilgoć)ziemniaki pokrojone w kostkę-ok. 4 średnie ziemniaki (kładziemy pokrojone w kostkę ziemniaki na papierze, aby wchłonąć wilgoć)1łyżka czerwony ocet winnyczerwona cebula, pokrojona w kostkęczerwona cebula, pokrojona w kostkę1porcja startego parmezanuświeżo posiekane liście rozmarynuświeżo posiekane liście rozmarynu6trochę posiekanej cukiniiSólSól2szalotka drobno pokrojona w kostkę lub 1 biała cebula, drobno pokrojona w kostkęszalotka drobno pokrojona w kostkę lub 1 biała cebula, drobno pokrojona w kostkę1porcja startego parmezanuświeżo posiekane liście tymiankuświeżo posiekane liście tymianku1pomidor, pokrojony w kostkę, centra usuniętepomidor, pokrojony w kostkę, centra usunięte1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekij masło niesolonekij masło niesolone
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn