Ser Pimento Dwa Razy Pieczone Ziemniaki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Pimento ser dwa razy pieczone ziemniaki spróbować. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 654 kalorie, 23G białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, masła, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekany Ser Pimento, Pieczony Ser Pimento, oraz Ziemniaki Z Dwukrotnie Zapiekanym Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczeń pieprz nad kuchenką gazową, grill, lub brojlerów, aż skóra jest całkowicie zwęglone.
Umieścić w misce, przykryć folią i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, o 10 do 15 protokół.
Usunąć zwęgloną zewnętrzną skórę, przeciąć na pół i usunąć nasiona i rdzeń. Paprykę drobno posiekać.
Aby upiec ziemniaki w piekarniku lub grillu: Rozgrzej piekarnik lub grill do 204°.
Umieść ziemniaki bezpośrednio na stojaku do gotowania i piecz, aż nóż do parowania zostanie włożony do środka ziemniaka z niewielkim lub żadnym oporem, około 60 minut.
Przenieś na talerz i pozostaw do czasu, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, około 10 minut.
Umieść ziemniaki na bezpiecznym talerzu mikrofalowym i kuchence mikrofalowej na wysokości przez 9 do 12 minut, obracając ziemniaki co 3 minuty, aż nóż do parowania zostanie włożony do środka ziemniaka z niewielkim lub żadnym oporem.
Wyjąć z kuchenki mikrofalowej niech i odpocząć, aż ostygnie na tyle, aby obsłużyć, o 10 protokół.
Ziemniaki pokroić wzdłuż. Za pomocą łyżki lub mellonballer, zgarnij mięso do średniej miski, pozostawiając około 1/4-cala mięsa pozostał w ziemniaku.
Dodaj wszystko, ale 1/2 szklanki sera do miski z miąższu ziemniaczanego wraz z pieczonym pieprzem, śmietana, 3 łyżki roztopionego masła, papryka, i cayenne. Mash składniki razem, aż mieszanina jest spójna.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Ziemniaki posmarować pozostałym masłem i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Umieść na chłodnej stronie grilla, przykryć, i gotować, aż Skórki ziemniaczane zaczną brązowieć na brzegach i lekko chrupiące, o 10 protokół.
Ziemniaki wyjąć z grilla. Łyżka nadzienia do ziemniaków i wierzch z pozostałym serem.
Umieść ziemniaki z powrotem na chłodnej stronie grilla, przykryj i gotuj, aż ser się rozpuści, o 10 minutach.
Wyjąć z grilla, ostudzić przez 5 minut, udekorować szczypiorkiem, a następnie podawać natychmiast.